Частенько, коли у кухаря-префекціоніста щось зникає з кухні, починається справжня буря. Як так, все має бути на місці і в тій кількості, у якій було доставлено сюди. Гірше за це може бути тільки відсутність терез — це катастрофа.

Проте не варто засмучуватися і даремно витрачати час — є дуже корисний лайфхак, який допоможе замінити кухонні ваги. Для цього знадобляться звичайні речі, які є практично на кожній кухні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Со вкусом" у мережі Facebook.

Публікація пабліка "Зі смаком", скріншот: Facebook
Публікація пабліка "Зі смаком", скріншот: Facebook

"Ця шпаргалка повинна бути під рукою у кожної господині!", - підписали публікацію автори публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Користувачі мережі вельми зраділи таким радам і почали активно коментувати публікацію: "Іноді так ліньки буває діставати ваги і зважувати всі інгредієнти, що можна скористатися таким методом, особливо якщо рецепт не потребує медичної точності. Спасибі, збережу собі обов'язково"; "Все, є своє"; "Взагалі гранений стакан, це 250 мл, у води з її щільністю, це 250 грам".

Також варто нагадати нашим читачам, що літо прийшло до України з проливними дощами та грозами, проте, як обіцяють синоптики незабаром це жахіття закінчиться і почнеться дачний сезон. Дачники та городники почнуть свою роботу з боротьби, з дуже непростої боротьби за знищення високого бур'яну і шкідників, а у цьому їм допоможе нашатирний спирт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, обдурити мозок, щоб схуднути: 8 прийомів для найхитріших.

Як повідомляв Знай.uа тепер ви будете чистити плиту тільки так, секретний спосіб з харчовою плівкою.

Знай.uа писав, удобрюємо молодий лук нашатирем, ядерний розчин проти всіх шкідників.