У середу, 17 червня, по всій Україні буде по-літньому спекотна і дощова погода. Найбільше опадів випаде на Заході, а також у північних і центральних регіонах.

Невеликий або помірний дощ при нинішній синоптичній ситуації може миттєво переходити в сильну зливу зі шквалом і навіть градом, повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Вітер завиватиме з південно-сходу, помірний, часом поривчастий. Температура повітря особливо не зміниться: вдень в Україні +25 +30 градусів, на Сході до +32, на Заході +22 +27 градусів", – написала Діденко.

Найтепліша погода прогнозується на Харківщині, Донеччині та Луганщині. Там температура повітря складе +30 +32 градусів.

Найнижчі температурні показники будуть на Прикарпатті, Буковині, Тернопільщині та Хмельниччині – максимум +22 +24 градуси.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

У Києві в середу очікується дощ з грозою. Температура повітря в столиці буде в межах +27 +29 градусів.

Якщо у когось торговельні справи зав`язані на парасолях, дощовиках та гумових чоботях, надувних човнах та інших засобах...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 16 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

17 червня вшановується пам'ять святителя Митрофана Константинопольського. На Митрофана наші пращури слідкували за вечірньою зорею: червона зоря - на вітер; світла і жовта - на дощ.

погода на 17 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.