Українці побачать нові пенсії, зарплати та субсидії вже 1 липня

З 1 липня підвищується прожитковий мінімум, від якого залежить розмір пенсій та інших соціальних виплат в Україні. Однак українці фактично стануть "багатшими" на 74 гривні. Розмір прожиткового мінімуму становитиме всього 2118 грн.

пенсіонер, фото Pxhere
пенсіонер, фото Pxhere

У кабінеті голови СБУ знайшли прослушку

Діяльність СБУ пов'язана з державною таємницею та різними секретами. Тому будь-який витік інформації тут просто неприпустимий. Однак у Службі безпеки України відбулося серйозна НП. Сьогодні стало відомо, що голову СБУ Івана Баканова прослуховували. Причому пристроїв було відразу чотири. Про це заявив народний депутат України Олександр Дубинський.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Фото прес-центру СБУ
Фото прес-центру СБУ

Офіс Генпрокурора вимагатиме помістити Порошенка під варту

Справа експрезидента Порошенка набирає нові обороти. Зокрема, завтра має відбутися суд, на якому Петру Олексійовичу оберуть запобіжний захід. Офіс Генерального прокурора вже виступив з офіційною заявою і озвучив свою позицію щодо цієї справи.

Петро Порошенко, скріншот: YouTube
Петро Порошенко, скріншот: YouTube

Українці вразили жорстокістю, зажадавши позбавити роботи людей з інвалідністю

Мешканка Харкова Тетяна Камєнєва знайшла реальний спосіб допомогти людям з інвалідністю. Вона відкрила кафе під назвою "Сніг на голову", і запропонувала їм роботу. Проте інші люди, з негативними особливостями характеру, намагаються закрити це вікно в нормальне життя.

Денис Шмигаль назвав дату старту ЗНО

Прем'єр Шмигаль запевнив, що зовнішнє незалежне оцінювання стартує за планом - 25 червня. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що наразі немає підстав для скасування або перенесення ЗНО. Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

ЗНО, ілюстраційне фото Уніан
ЗНО, ілюстраційне фото Уніан