Хлопець показав архівні фотографії своєї дитячої весілля і зізнався, що не бачив дружину протягом 16 років, але люди не змогли пройти повз таких заяв. І поки одні коментатори розчулювалися нарядам малюків і урочистій обстановці, інші прийнялися шукати зниклу наречену і закликати молодої людини знову одружитися. І, на подив героя, в твіттері сталося диво, а дівчина виросла справжньою красунею.

Джерело: інтерв'ю для BuzzFeed.

На цей раз історія виявилася надто романтичною і знайшла відгук практично в кожному сердечку користувачів соціальної мережі. Джек Каллоу – 20-річний студент юридичного факультету з Хай-Уикома, Великобританія, шостого червня поділився на своїй сторінці в твіттері архівними фотографіями дитячого фейкового весілля.

На знімках маленькі гості відзначають урочистість, а наречений разом з нареченою, одягнені в парадні костюми справжніх молодят, позують перед фотокамерами. В описі милих кадрів з минулого Джек пожартував про те, що 16 років не бачив свою обраницю і має певні проблеми з виконанням зобов'язань перед сім'єю.

"Отже, я одружився в дитячому саду і не бачив свою дружину протягом 16 років, не дивно, що у мене є проблеми з зобов'язаннями", - сказав наречений.

Тендітні сердечка користувачів соціальної мережі не витримали, а кількість компліментів милим героям вечора, маленьким костюмчиках і урочистого оздобленню було не перерахувати.

Деякими здалася дивною ідея весілля для малюків, але зворушливі кадри не змогли залишити байдужими навіть критиків урочистості.

Люди масово закликали Джека знайти свою наречену і знову бути разом з красунею.

"Зазвичай я бачу такі речі в дитячому садку, але ви, хлопці, піднялися на абсолютно новий рівень. Там була церемонія і вечірка. Хлопчик, йди за своєю дружиною, це серйозно", - додає він
Коментатори вирішили не зупинятися на закликах і спробували самостійно відшукати загадкову дівчину з допомогою інтернету. Пост молодої людини за кілька днів став виральным і набрав більше 350 000 лайків і 44 тов ретвітів.

Джек розповів про те, що подібна реакція користувачів платформи стала для неї справжнім сюрпризом. Крім того, хлопець зовсім не очікував того, що люди стануть шукати його першу "дружину".

"Це було досить мило і весело, і я думаю, що це трохи відволікає від усіх жахливих речей, які відбуваються по всьому світу", – прокоментував молодий чоловік.

Магія соціальної мережі і активність передплатників в цей же день знайшли загублену наречену.

Обраницею Джека виявилася Рена Ютла – 21-річна студентка з Бакінгемшир, Великобританія. Дівчина виросла справжньою красунею, що ще більше захопило людей, настійно рекомендують парі "оновити клятви".

Наречена, фото BuzzFeed
Наречена, фото BuzzFeed

Користувачі не збиралися здаватися і не могли повірити в те, що Джек упустить можливість зробити пропозицію Рене. Багато буквально благали молодої людини скористатися ситуацією, яку подарувала парі доля (і твіттер).

На жаль для багатьох коментаторів, Джек заявив, що не переслідував мети продовжити стосунки з дружиною з дитинства і просто хотів поділитися приємними спогадами, які назавжди залишаться в його серце.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчина під час ремонту знайшла під шпалерами таємне послання від попереднього власника - "Дуже образило".

Також Знай.uа писав, що київський зоопарк відчинив двері після ремонту та карантину.