Для тих автолюбителів, які планували у 2020 році в Україні здійснювати операції з уживаними автомобілями з'явилися вельми тривожні новини. МВС України може змінити порядок реєстрації авто, пригнаних з-за кордону.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті МВС України.

Євробляхери під Кабміном, скріншот: PavlovskyNEWS
Євробляхери під Кабміном, скріншот: PavlovskyNEWS

Повідомляється, що якщо транспортний засіб було зареєстровано в іншій країні, то потрібно буде надати до сервісних центрів МВС реєстраційні документи тієї країни або документи, що підтверджують реєстрацію.

Євробляхери, фото: znaj.ua
Євробляхери, фото: znaj.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Мало того, всі ці документи має бути переведено з апостилем. А за цю послугу доведеться викласти близько 200 євро. Разом з тим проєкт постанови передбачає виключення для країн, з якими Україна уклала спеціальні угоди. В цьому випадку для реєстрації буде достатньо гербової печатки на документі. Втім, ніде не вказано, про які країни йдеться.

Також днями стало відомо, що вже з 1 липня в Україні може серйозно (на 20-25%) подорожчати реєстрація електромобілів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автофіксація порушень ПДР – водії б'ють усі антирекорди на швидкості за 200 км/ч.

Як повідомляв Знай.uа львів'яни засікли шумахера в погонах, летів як сто чортів начхавши на правила - "Їм листи щастя не прийдуть".

Знай.uа писав, у Києві натовп розлючених українців штурмує Раду, вимагають відставки міністра - "Провалили все!".