США подарували Україні нову зброю проти путінської орди, Javelin - це тільки початок

З'явилася інформація, що Сполучені Штати Америки вже доставили до України нове військове обладнання, загальна вартість якого становить 60 мільйонів доларів. Також відомо, що до цього списку входять рації і протитанкові ракети Javelin.

Публікація посольства США в Україні, скріншот: Twitter
Публікація посольства США в Україні, скріншот: Twitter

Адаптивний карантин продовжено - українцям сказали, скільки ще доведеться терпіти

Кабінет міністрів України продовжив адаптивний карантин до 31 липня. Таке рішення Уряд ухвалив на засіданні у середу, 17 червня. Сумна статистика захворювань доводить, що українці дещо розслабились після карантину.Однак, в Україні є області з вищим рівнем захворюваності на коронавірус, ніж в інших регіонах. Тому не можна послаблювати карантин скрізь однаково.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Дистанційне навчання з 1 вересня — як зміниться освітній процес в Україні

Кабмін розглядає можливість зміни організації освітнього процесу в новому навчальному році в умовах пандемії коронавірусу. Про це йдеться у програмі діяльності Кабінету Міністрів.

Дистанційне навчання, фото - Getty Images
Дистанційне навчання, фото - Getty Images

Україною пронеслася негода - вирвані з корінням дерева, розмиті дороги і скалічені люди

Україною пронеслася негода і в багатьох регіонах накоїла лиха. Сильні зливи та шквальні вітри вирували на Київщині, Житомирщині, Хмельниччині, Буковині, Черкащині, Запоріжжі, Дніпропетровщині. У Миколаєві та Ужгороді затопило цілі райони.

За даними Укргідрометцентру така погода ще протримається кілька днів.

Негода, фото ДСНС
Негода, фото ДСНС

Українське місто заполонили величезні таргани - "Десь з’явилося незареєстроване сміттєзвалище"

У Черкасах в одному із будинків оселилися гігантські таргани. Ці вусаті комахи зраділи спеці і виповзають з усіх щілин, чим сильно лякають місцевих жителів. Про непрошених "гостей" повідомили користувачі соцмережі.