В Бахмуті (колишній Артемівськ) Донецької області роблять не тільки шампанське, але і гарний настрій місцевим пенсіонерам. Група молодих і активних студентів чисто з волонтерських поривів прийняла рішення допомагати пенсіонерам, які залишилися один на один з карантином і важким соціальним становищем.

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "ШоТам?" у мережі Facebook.

Доставляють продукти

Студенти з Бахмуту під час карантину стали онуками десятків бабусь та дідусів! З самого його початку молодь розвозить продукти усім, хто у цьому потребував. Спочатку власним коштом, а потім до них приєднались і містяни та благодійники міста! Це історія звичайних хлопців із Бахмуту, які долають наслідки пандемії COVID-19. Що можете зробити ви? Проявити вдячність і підтримку тим, хто опинився на передовій боротьби з COVID-19! А ми разом із UNICEF Ukraine показуватимемо вам більше таких історій небайдужої молоді в рамках національної кампанії солідарності. #підтримую_ділом #підтримую_словом #шотам #добріновини

Geplaatst door ШоТам? op Dinsdag 16 juni 2020

"Студенти з Бахмуту під час карантину стали онуками десятків бабусь і дідусів! З самого його початку молодь розвозить продукти всім, хто цього потребував. Спочатку за свій рахунок, а потім до них приєдналися і городяни і благодійники міста! Це історія звичайних хлопців з Бахмута, які долають наслідки пандемії COVID-19. Що можете зробити ви? Проявити вдячність і підтримку тим, хто опинився на передовій боротьби з COVID-19! А ми разом з UNICEF Ukraine показуватимемо вам більше таких історій небайдужої молоді в рамках національної кампанії солідарності.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що батьки і діти під час карантину залишилися під замком в одному приміщенні, для багатьох це справжнє випробування. Більшість починають по-справжньому спілкуватися. Адже постійна зайнятість і брак вільного часу багатьох дітей залишали без належної уваги. В UNICEF Ukraine підготували корисні поради для батьків, як зменшити стрес і тривожність у дітей і зробити їх щасливими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Запоріжжі квартиру-привид "подарують" меру Буряку.

Як повідомляв Знай.uа на Тернопільщині "постаріли" молодята, але вік коханню не перешкода.

Знай.uа писав, День конституції України 2020: коли буде, вихідні та афіша заходів.