В ефірі телепередачі "Право на владу" виступив Юрій Костюк - заступник керівника Офісу президента України та автор ідеї "Всеукраїнської школи онлайн".
Він поспішив розвіяти міфи, якими оточене ЗНО-2020, і які зросли на благодатній грунті галасу навколо пандемії Covid-19.

По-перше, ЗНО не стане обов'язковим для всіх. Його можуть не здавати діти, які не вступають до Внз після школи, а також ті, хто збирається їхати за кордон і чинити там.

Враховуючи епідеміологічну ситуацію, ті, кому не потрібно здавати ЗНО, можуть від цього бути звільнені. Це має скоротити кількість абітурієнтів на 20%, вважає Костюк.

Ті, кому потрібно здавати ЗНО, отримають таку можливість. Більше того, вони зможуть поліпшити свої результати Юрій Костюк

Абсолютно невірним за словами Костюка є твердження, що Зеленський хоче скасувати ЗНО - адже результатом цієї реформи є те, що в освітньому процесі знизилася корупція, а талановиті діти отримали можливість вступати в кращі ВНЗ-и. Костюк назвав реформу освіти однією з кращих в Україні.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко розповіла про масштаби корупції нової влади

Як повідомляв портал Знай.ua Кіра Рудик показала, де Україні взяти мільярди доларів без кредитів МВФ