Туреччина заявила про готовність брати туристів з України з 1 липня. Більш того, нашим громадянам дозволяється не проходити самоізоляцію і тестування з дотриманням норм безпеки авіаперевізниками.

Про це заявили в Міністерстві інфраструктури України за підсумками зустрічі міністра Владислава Криклія з послом Турецької Республіки в Україні Ягмуром Ахметом Гюльдере, передає "Європейська правда".

За словами міністра, ряд авіакомпаній, зокрема, Azur Air Ukraine, SkyUp, Turkish Airlines, Pegasus Airlines і Windrose, вже заявили про свою готовність здійснювати регулярні пасажирські рейси з України до Туреччини вже з початку липня.

Туреччина, фото: Pixabay
Туреччина, фото: Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, найпопулярнішими напрямками для відпустки влітку стануть Карпати, а також Чорне і Азовське моря. Українцям розповіли, у скільки обійдеться житло та харчування на курортах Азовського моря.

Як повідомляв портал Знай.uа, Греція не пустить українських туристів на сонячні пляжі.

Також портал Знай.uа писав, що з продажу зникли квитки на всі міжнародні рейси, крім Лондона. Також до серпня відкладено більшість внутрішніх рейсів, відновлення яких планувалося з 15 червня. До цього часу будуть призначати окремі рейси, які точно вийде здійснити в умовах пандемії.