У Ботанічному саду З РАН в Новосибірську Росії стався дивний випадок. Місцева жителька помітила даний привид і їй вдалося його сфотографувати на камеру телефону.

На знімку видно шматочок туману, який завис над дорогою і рівні зросту людини. Незвичайним це фото робить те, що в тумані можна чітко побачити чоловіче обличчя.

Привид, фото: Соцмережі
Привид, фото: Соцмережі

"Ми побачили це щось на виході з лісу. Воно зависло над дорогою, а потім розсіялося і зникло. Хто-небудь бачив привида? Як вони взагалі виглядають?" — жартівливо запитала фотограф в своєму блозі. Але передплатники визнали це просто грою сонячних променів в тумані і не порахували явище таємничим.

Раніше повідомлялося, через пандемію коронавірусу влада у багатьох країнах придумують різні способи для того, щоб змусити людей залишатися вдома, дотримуючись карантину. І якщо в Італії, яка стала центром covid-19 в Європі, більше покладаються на штрафи, то в Індонезії зробили ставку на народні забобони і фольклорні традиции.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, адміністрація села Кепух на острові Ява, щоб розігнати людей по хатах почала вдаватися до допомоги "примар", повідомляє Global News.

В індонезійському фольклорі примари-поконги являють собою душі померлих, які не зуміли дістатися до іншого світу. Зустріти їх вважається поганою прикметою.

І ось у квітні на вулицях Кепух почали з'являтися перші поконги - закутані в білий саван "привиди", особи яких "вибілені" борошном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "інопланетна розвідка" потрапила в кадр, в прямому ефірі з'явився загадковий об'єкт.

Як повідомляв Знай. ua, відомого футболіста викрали інопланетяни, з-за цього він запізнився на тренування.

Також Знай. ua писав, що астронавти показали дивне відео з орбіти.