Неабиякий випадок стався на борту літака авіакомпанії American Airlines. Там стюардеси познущалися над хворою жінкою, принизивши її перед іншими пасажирами рейсу Солт-Лейк-Сіті в Шарлотт. Подробиці інциденту публікує видання Daily Mail.

Жертвою жорстокого поводження стала американка Теммі Спірс, у якій ампутована нога. Перед польотом жінка попередила авіакомпанію про те, що їй потрібно додаткове обладнання для пересування в салоні літака, однак там проігнорували її вимоги. І вже в польоті пасажирка попросилася в туалет, зажадавши у стюардес їй допомогти. "Я пояснила їм, що не можу йти, що у мене ампутована нога. Тоді бортпровідниці запропонували мені повзти по підлозі, що мені довелося зробити", — згадує американка.

Теммі Спірс, фотоколаж Daily Mail
Теммі Спірс, фотоколаж Daily Mail

Спірс таки добралася до вбиральні, проте на цьому її пригоди не закінчилися. За словами жінки, стюардеси почали роздягати її прямо при пасажирів першого класу. Потім співробітниці American Airlines наполягли на тому, щоб пасажирка користувалася туалетом з відкритими дверима. Звичайно ж принижена пасажирка звернулася в суд, тепер вона вимагає в авіакомпанії 75 тисяч доларів моральної шкоди. Вона назвала те, що трапилося принизливою і неприпустимою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо: принижувала і використовувала, як секс-машину – дружина змусила чоловіка лизати на очах у дітей і він не витримав.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що молодий ветеран Азова без ноги надавав стусанів нахабному водієві маршрутки.

Також портал "Знай.ua" писав, як відповісти на хамство, щоб вийти із ситуації переможцем.