Надія Жукова – російська медсестра, яка прославилася після того, як її фото в прозорому захисному костюмі поверх купальника потрапило в мережу. Дівчина отримала не тільки хейт, але і величезну підтримку від мільйонів людей. Нею захоплюються, адже попри небезпеку, вона не покинула роботу, а продовжила допомагати людям у лікарні, в якій працювала.

Надія Жукова, фото - instagram
Надія Жукова, фото - instagram

Нещодавно стало відомо, що Надя стала обличчям популярного бренду спортивного одягу, про що свідчать її фотографії в нарядах Zasport на сторінці компанії в Instagram. Крім того, 23-річна медсестра дала інтерв'ю представникам бренду, в якому розповіла про те самому знімку, який зробив її популярною, а також поділилася, з якими труднощами їй доводиться стикатися на роботі у зв'язку з пандемією коронавіруса.

Дівчина зізналася, що не була готова до такої уваги, яке привернуло її фото. "Я просто не брала трубку на незнайомі номери, не читала новини і намагалася якось абстрагуватися. Лікарі, як ніхто розуміють, наскільки спекотно влітку працювати в захисному костюмі – це як ніби кілька годин проводиш у сауні, навіть стає важко дихати і ходити", - зізналася Жукова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, медсестра здійснила мрію мільйонів чоловіків – надає "допомогу" голяка, лікар підтримує.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що лікаря з Франківська скосив вірус, ніхто не допоміг – лікувалася вдома за жебрацьку зарплату.

Також портал "Знай.ua" писав, що у лікарні з covid-19 півсотні медиків пустилися в "дикі танці", навіть автомат дістали.