Державний банк "ПриватБанк", який буквально кілька років тому належав приватним акціонерам, попався на дуже сумній історії. Виявилося, що банк образив свого давнього клієнта. Справа в тому, що без будь-якого попередження банк знизив кредитний ліміт на рахунку українця.

Про це стало відомо завдяки відгуку клієнта банку на сайті Мінфін.

Приватбанк, скріншот з відео
Приватбанк, скріншот з відео

"Є клієнтом банку з 2007 року. За цей час постійно користувався послугами банку. Брав десятки кредитів, ніколи не мав прострочень і штрафів. І ось тиждень тому бац і знизили кредитний ліміт! І ось ще без попередження прибрали послугу оплати частинами і розстрочку. Ось вона плата за довгі роки співпраці. Альфа-Банк і монобанк взяли мене з розпростертими обіймами, дали сходу пристойний кредитний ліміт і всі послуги що і приват і ще на вигідніших умовах. Словом все, за що береться держава перетворюється на…", - розповів незадоволений клієнт "ПриватБанку".

Варто також зазначити той факт, що представники фінансової установи вже дали відповідь:

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скарга і відповідь стосовно рахунку в "ПриватБанку", скріншот: Мінфін
Скарга і відповідь стосовно рахунку в "ПриватБанку", скріншот: Мінфін

Також варто зазначити, що українським вступникам у виші повернуть гроші за пробне тестування Зовнішнього незалежного оцінювання, яке не вдалося провести через загрозу поширення коронавірусної інфекції. Зараховані кошти на картки ПриватБанку, а якщо її у заявника немає — її випустять спеціально для цього випадку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, клієнт звинуватив ПриватБанк в методах "шараг" – телефонувати рандомним людям і реклама в Приват24.

Як повідомляв Знай.uа ПриватБанк кардинально змінить Приват24, які нововведення чекають на клієнтів.

Знай.uа писав, у довірливих львів'ян відібрали гаджети за секунди - "Подарувала телефон гнидам".