Українка, яка мріяла стати журналісткою, але не здійснилось, розкритикувала боротьбу із коронавірусом. Вона показала українцям "трошки правдивої статистики". Про це вона написала на своїй facebook-сторінці.

Головні тези допису жінки:

1. Експрес-тести - курам на сміх, навіть лікарі до них серйозно не ставляться!
2. ПЛР- тести по факту роблять тижнями!!! Деяким людям уже посмертно приходять результати. Хоча МОЗ заявляє, що мають робитися за 3-4 дні, а якщо ні, то треба дзвонити на гарячу лінію (яка або не бере слухавку або "нічим не може допомогти").
3. Але лише за результатами ПЛР вас можуть перевести до лікарні чи відділення, яке лікує коронавірусних хворих, до того часу ви або сидите дома або лежите в іншій лікарні, яка "невповноважена лікувати коронавірус".
"Тиждень тому моя мама діабетик (а ще моя мама все життя пропрацювала лікарем!) потрапила в лікарню з високим цукром, через два дні ми виявили пневмонію. Обидва експрес-тести були негативні. ПЛР- тест зробили 5 днів тому, результати досі не прийшли. Але ще є чарівний ІФА тест, який дав позитивний результат на коронавірус, фігня в тому, що за ІФА тестом ніхто в інфекційне відділення не переводить. Так і лежить мама в Жовківській районній лікарні на апараті штучного дихання і чекає ПЛР, щоб її перевезли до Львова. А лікарі бояться за своє життя, бо Жовківська лікарня не пристосована для таких ситуацій. В свою чергу, я хочу подякувати Жовківській реанімації, лікарям, які справді роблять все можливе і входять у наше положення. Аху*нний алгоритм роботи МОЗ, ви просто молодці!!! Дай вам Боже здоров'я!", - розповідає свою історію жінка.

у лікарні, скріншот з відео
у лікарні, скріншот з відео

За її словами, середній чек на медикаменти кожного дня 4000грн, кожного дня у списку є ліки, яких нема у місцевих аптеках, їх доводиться шукати по всій області (а міжміський транспорт, на секундочку, почав їздити лише позавчора і то незаконно),тобто це кожного дня 500-700 грн на таксі! За які, блять, гроші це робити, якщо ми сиділи у Львові 4 місяці на ізоляції без роботи!?!?
І наостанок додала, що фактично, ми маємо бути 14 днів у обсервації, бо контактували з хворим, шановне МОЗ, а хто в цей час буде купувати кожного дня ліки для мами? Ви передбачили такий розвиток подій? До якої соцслужби звернутися??? Поширте цей пост по можливості, нехай люди бачать , а не оце "бла-бла" про те, що все під контролем від влади!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині місцеві влади нагадали власникам ресторанів і кафе про карантин.

Як повідомляв Знай.uа Жорсткий карантин в Україні можуть ввести вже з 22 червня, Ляшко озвучив найгірший сценарій

Також Знай.uа писав, у Харкові хочуть посилити карантин, названо умови.