На дні океану виявили домівку для мільярдів людей - колонізація Марса зачекає

В Індійському океані вчені натрапили на дуже цікаву знахідку, фахівці вважають, що це ніщо інше як "зародок континенту". Після вивчення складу порід декількох островів вчені прийшли до фінального підсумку, що на нашій планеті зароджується новий континент.

Забруднення океану, скріншот: YouTube
Забруднення океану, скріншот: YouTube

Ірина Геращенко подратувала голодних українців кадрами з райського курорту - "Агов, ніщеброди..."

Варто нагадати нашим читачам, які вже сто процентів, втомилися від тривалого карантину і жахливих новин про кількість нових заражених на коронавірус. Правда, вірус існує, і лікарі продовжують з ним війну! Однак, як виявилося далеко не всім "слугам народу" цікаво прикидатися звичайними людьми.

Ірина Геращенко, скріншот: Facebook
Ірина Геращенко, скріншот: Facebook

Ведучий "Холостяка" розкрив подробиці зради Макса Михайлюка на проєкті - "Ми намагалися не заважати"

Як відомо, учасниця романтичного шоу "Холостяк-10" Даша Ульянова отримала серце головного героя, однак їх стосунки розвалилися відразу після проєкту черз зради Макса Михайлюка з іншою дівчиною. Ведучий шоу Григорій Решетник вирішив пролити світло на інтимні подробиці проєкту. Про це він розповів в ефірі програми "Слава+".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Даша і Макс на "Холостяку", скріншот з відео
Даша і Макс на "Холостяку", скріншот з відео

Лимони для жертв вибуху в Дарницькому районі — Тищенко зганьбився з сумнівною "допомогою"

Лимони для людей, що залишилися без даху над головою, або до чого дійшла фантазія політиків. У Києві на вулиці Крушельницької 1/5 стався вибух житлового будинку. Нещастя трапилося в неділю, 21 червня. Очевидці стверджують, що вибух був небаченої сили. Є ризик обвалення будівлі. Знесено 3 поверхи з 6 по 8. Станом на 14:00 рятувальники виявили тіла вже двох загиблих людей, пошуки інших жертв під руїнами тривають.

Тищенко з лимоном, фото Facebook
Тищенко з лимоном, фото Facebook

Фанатку Путіна ледь не роздягнули посеред Києва - "Знімай, тварюко"

У Києві у магазині торгової мережі "Сільпо" невідомі небайдужі помітили жінку у футболці з зображенням президента країни-агресора, російського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна. Свідки подій намагалися затримати фанатку кривавого тирана, а також вимагали від неї зняти ганебний предмет одягу.

Путін, фото: Getty Images
Путін, фото: Getty Images