У понеділок, 22 червня, українців знову щедро полиють ліні дощі. Понеділок нічого нового у синоптичній ситуації не принесе. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

За словами синоптика, дощі, грози, дощі, грози. У грозах місцями можливі шквали, град, сильні зливи. Вітер переважно північно-східний, невеликий або помірний.

"Температура повітря в Україні завтра поки що без особливих змін, +26+30 градусів, на Заході +23+27 градусів. У Києві 22-го червня очікуються періодичні короткочасні грозові дощі, при грозах можливі сильні зливи, шквали і подекуди навіть град. Вночі близько +20 градусів, вдень до +29 градусів", - йдеться у повідомленні.

Найдовші дні літа прийшли, вночі не встигаєш навіть до десятої овечки дорахувати, як вже світає, навіть сонячне...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 21 juni 2020

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще
За словами Діденко, у вівторок-середу спека послабне, температура повітря знизиться до +23+26 градусів, проте у другій половині тижня знову почне підвищуватися.
Тому поки що стежимо за артеріальним тиском, читаємо розумних притомних авторів, малосолим огірки, обриваємо черешні, готуємося до малинно-вишневих компотів і не пхаємося у місця масового скупчення людей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше засипле градом і втомить спекою погода в Україні на 19 червня буде особливо примхливої

Як повідомляє портал Знай.ua, погода на 20 червня обернеться жахіттям для всієї України – литиме, як з відра.

Також Знай.ua писав, що Тернопільщина "поплив" після пекельного зливи - коричневі річки на дорогах і городи у воді.