Міністерство охорони здоров'я України прийняло рішення ознайомити українців з новими правилами безпечного відпочинку на пляжі. Українські медики визначилися, яких заходів необхідно дотримуватися відпочиваючим і опублікували інфографіку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Пляжні правила під час карантину, інфографіка: Моз
Пляжні правила під час карантину, інфографіка: Моз

"МОЗ опублікувало правила безпечного відпочинку на пляжі. Щоб не заразитися на коронавірус на пляжі, МОЗ пропонує українцям дотримуватися таких простих правил: • відпочивати на відстані не менше метра один від одного; • мити руки проточною водою з милом; • немає проточної води? Скористайтеся антисептиком; • не давайте іншим свої речі: рушники, тапочки; • якщо вам більше 60 років - не ходіть на пляж.", - пишуть автори публікації.

Варто нагадати нашим читачам, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що на вулиці носити маски не обов'язково. Дані засоби захисту необхідно надягати в тих випадках, якщо ви перебуваєте в місцях масового скупчення людей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, від філіжаночки Зеленського до ресторану Тищенка — українцям показали, як політики "шастали" під час карантину.

Як повідомляв Знай.uа без антирекордів на горизонті — МОЗ оприлюднило свіжу статистику по Covid-19 на 21 червня.

Знай.uа писав, МОЗ нагадало українцям головні правила, які можуть вберегти життя.