Відома українська синоптик Наталія Діденко розповіла, що вже у цей вівторок, 22 червня, на українців чекають потужні дощі з градом, а також вкрай висока температура.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"Отже, дощі не лише нікуди не подінуться, а й посиляться. Шанси на періодичні сильні зливи поширяться аж до Вінниччини та Житомирської області. При грозах можливі шквали, град і навіть локальні смерчі.

Більше сонця та сухої погоди передбачається на Півдні України, у Кропивницькому з районами, на Черкащині, у Луганській та Донецькій областях. Температура повітря вночі +15+22 градуси, вдень градуси розбіжаться: на Заході +19+24, на Сході +28+33, на Півночі, у Центрі та на Півдні +24+29", - написала вона.

Фото з допису

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Також синоптик додала, що і у Києві буде дощ та грози, а відтак, потрібно запасатися парасольками та гарним настроєм.

"У Києві вівторок буде з дощами та грозами. ввечері в окремих районах можливі сильні зливи, шквал, град. Температура повітря трохи знизиться, 23-го червня очікується +26, +27 градусів. Не легковажте своїм здоров'ям та прогнозами погоди", - наголосила вона.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Херсонській області з моря на сушу прийшов торнадо.

Також Знай писав, що в Донецькій області зафіксували торнадо пройшовся по полях і посадкам.

Нещодавно Знай передавав, що під Запоріжжям в Азовському морі пройшовся смерч.