Скандальна письменниця і мовна активістка Лариса Ніцой розкритикувала українську молодь, яка вважає, що це правильно, коли "білошкірі цілують черевики чорношкірим", а також розповіла про знищення освіти в країні.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"Зовсім недавно мережу облетіло кілька відеосюжетів, як білошкірі цілують черевики темношкірим. Висловлювалися різні думки про ті сюжети. А знаєте, що сказала наша українська молодь, переглянувши ці відео? Українська молодь сказала: "На цьому відео все правильно. Ми стільки сотень років їх гнобили, що тепер нам треба схилитися перед ними і відчути те, що відчували вони. Це нам наука".

Ніцой, фото facebook
Ніцой, фото facebook

Вдумайтеся лише. Ми їх гнобили. Ми – це хто? Це каже українська молодь. Не американська. Каже, що ми гнобили. Афроамериканців? Українці гнобили? Де Україна, а де афроамериканці. І де наше гноблення? Ніде. Але ми так захопилися інтеграцією, що українські діти не ідентифікують себе українцями. Не мають чітко окреслених власних кордонів хто ти є?

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Оце – я, а оце – ти. Українські діти навчені себе відчувати частиною білої раси, де не існує України. Українські діти ототожнюють себе з тими «білими», якими українці ніколи не були", - написала вона.

Також Ніцой запевнила, що теперішня освіта працює на знищення українського народу, і виною цьому не Зеленський, який притримується "старого курсу".

"Знаєте, який основний курс української освіти? Не виховання активного відповідального українського громадянина, розбудовника України як процвітаючої рівноправної країни європейської спільноти. Ні. Основний курс української освіти на інтеграцію. Ну а тепер киньте в мене камінь. Це не зелена влада придумала. Зелені повністю продовжують попередній курс… Освіта працює на знищення України!".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Одіозна Ніцой назвала українців "загарбниками" - "Плювати в обличчя...."

Як повідомляв портал Знай.ua, Шалена Ніцой атакувала Зеленського за російські сайти - "Ви чергове брехло".

Також Знай.ua писав, що Одіозна Ніцой жорстко пройшлася по "закоханим" Кароль і Балану - "Вам замордовані не сняться?"