Влада дозволила проведення ЗНО – названо дату та обов'язкові правила

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) погодила проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Україні з 25 червня до 17 липня.

Про це повідомила виконувачка обов’язків міністра освіти та науки Любомира Мандзій. За її словами, під час ЗНО буде діяти низка карантинних норм.

ЗНО, скріншот YouTube
ЗНО, скріншот YouTube

Йшов четвертий місяць пандемії - в Україні запустили ″карантинний″ реєстр роздрібних цін

Уряд України запустив новий сервіс з декларуванню цін. Відтепер бізнес зможе скористатися сервісом при зростанні цін на товари більш ніж на 5%

Про це повідомили в прес-службі Міністерства цифровий трансформації. Зазначається, що реєстр роздрібних цін і дашборду було запущено на період карантину.

За допомогою даного сервісу бізнес зможе подати інформацію про зміни цін на товари при збільшенні їх на більш ніж 5%.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

продавець
продавець

На Західну Україну звалилася стихія – води по пояс, люди залишають домівки

У Чернівецькій та Івано-Франківській областях пройшли проливні дощі, через що рівень води в гірських річках піднявся місцями до 2-х метрів. У зв'язку з негодою в західних регіонах ввели надзвичайні заходи безпеки, оскільки підтоплення зафіксовані в дев'яти районах.

Зсув, фото: youtube
Зсув, фото: youtube

Вибух будинку в Києві – рятувальники дістали з-під руїн тіло четвертого загиблого

Співробітники рятувальної служби дістали з-під уламків багатоповерхового будинку на Позняках в Києві, який вибухнув напередодні 21 липня, тіло четвертого загиблого.

вибух багатоповерхівки на Позняках, скріншот з відео
вибух багатоповерхівки на Позняках, скріншот з відео

Зеленський вирішив "зам'яти" свій конфуз з порушенням закону грошима

Президент України Володимир Зеленський заявив, що добровільно заплатить рівнозначну суму штрафу за порушення карантину хмельницькій кав'ярні, в який напередодні разом з делегацією пив каву.

Зеленський на каві у Хмельницькому, фото:president.gov.ua
Зеленський на каві у Хмельницькому, фото:president.gov.ua