Українцям змінили робочий графік під час карантину

В Україні через карантин громадянам змінили графік трудового дня. Кабінет міністрів прийняв рішення змістити початок робочого дня на більш пізній час, щоб уникнути тисняви в громадських транспортах і пробок на дорогах.

Таке нововведення буде діяти як для органів влади, Пенсійного фонду, соціальних служб та центрів надання адміністративних послуг, так і для приватного сектора.

Українці стали рабами їжі і комуналки — все зароблене залишається в убогих супермаркетах, тривожні цифри

За даними держстату, українці витрачають велику частину своїх доходів тільки на їжу, що життєво важливо і комунальні тарифи, без чого також звичайна життєдіяльність вельми складна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Говорити про нові речі, подорожі, гаджети або культурні розваги, зовсім не доводиться. Адже без даху над головою і з порожнім шлунком, важко думати про якусь економічну стабільність.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Одружитись на карантині - у МОЗ розповіли, скільки гостей можна запросити на весілля

Тривалий карантин вніс корективи не лише у соціальне життя українців, але і в особисте. Так, зазвичай українці після завершення посту починають масово одружуватись. Але цього року через карантин з’явились нові правила. Тепер запрошувати на весілля 50 людей не можна. На святкуванні може бути лише до 10 гостей.

байкерське весілля, фото: Індустріалка
байкерське весілля, фото: Індустріалка

Українцям хочуть списати борги за комуналку - хто не платитиме за газ, воду і електроенергію

Депутати хочуть списати українцям борги за комуналку. Відповідне рішення рішення в Раді прийнято 16 червня 2020 року.

Бабуся читає платіжку за комуналку, Російська газета
Бабуся читає платіжку за комуналку, Російська газета

Потужні зливи втопили Україну - вулиці перетворились на ріки селі, людей евакуюють

Проливні дощі накоїли лиха. Західна Україна занурюється під воду через рівень води в гірських річках - місцями він піднявся до 2-х метрів.

До ліквідації наслідків залучили сотні поліцейських і рятувальників.