останнім часом Сполучених Штатів йдуть постійно якісь негативні новини. То масові протести, то погроми, то збільшення захворюваності коронавірусом, то фінансова криза, то ще що-небудь. Бідні американці вже напевно і самі втомилися від постійних жахів з екранів телевізорів. Однак у США не все так погано, бувають і цілком позитивні новини. Наприклад, один з жителів Штатів врятував білочку, яка застрягла в сміттєвому баку.

Житель Портленда, штат Орегон, випадково помітив, що в сміттєвому баку стирчить пухнастий хвіст і задні лапи. Очевидно, тварина хотіла забрати зі смітника якусь смакоту, проте явно переоцінило свої габарити. У підсумку на відео, опублікованому в мережі, видно, як з бака стирчить тільки половина бідної тварини, застряглого в баку.
Добрий чоловік допоміг тварині, яка опинилася в безвихідній ситуації. Для цього виявилося достатньо просто відкрити кришку бака. Білка вибігла і втекла назад у ліс. Ось така маленька, але дуже добра історія про одному чуйну людину.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві рятувальники витягли з пастки козла замість кота.

Знай писав, що під Дніпром поліція розшукала і повернула власниці вкраденого коня.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Чорному морі оселилися рідкісні дельфіни-альбіноси.