Живність в овочах купили українці у відомому гіпермаркеті Ашан. Там на капусті їм трапилася личинка і черв’як, що остаточно зіпсувало враження про якість продукції. Інцидент стався у Києві.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який розміщує скарги українців.

Ашан, фото: Телеграм / Чорний Список
Ашан, фото: Телеграм / Чорний Список

"При купівлі овочів - черв'яки в подарунок

Живність в овочах - це, звичайно, трапляється, але приємного мало. Купуючи в #Ашан, будьте готові до того, що всередині капусти вас можуть чекати, наприклад, черв'яки і личинки. #Київ", - стверджує незадоволений споживач.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фото, прикріпленому до публікації, можна побачити черв’яка на листку капусти.

Цікаво, що згідно з описом, личинки чи черв’яки у овочах - це мало приємно.

Зазвичай яйця або личинки глистів потрапляють в організм людини із забрудненою їжею, немитими овочами та фруктами. Тому, навіть купуючи капусту, слід бути вкрай уважними і оглянути кожен листок перед нарізанням салату.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Обсервація чи в'язниця – українці показали, в яких страшних умовах їм пропонують провести двотижневий карантин.

Як повідомляв портал Знай.ua, Насолодилась кавою і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м’яса".

Також Знай.ua писав, Свинячі крильця по-українськи - покупець найшов у ковбасі купу перемеленого пір'я.