В окупованому путінськими бойовиками Криму, в розпал спекотного літа, співробітників комунальних служб одягнули в форму, яка використовувалася в Росії до 1917 року. Двірники вже приміряли на себе "нову" уніформу, її пошито з блакитної тканини.

Про це стало відомо завдяки публікації в мережі Twitter блогера під ніком Roksolana Today&Крим.

У Криму двірників одягли в "царську форму", фото: Twitter // KrimRt
У Криму двірників одягли в "царську форму", фото: Twitter // KrimRt

У Криму двірників одягли в "царську форму", фото: Twitter // KrimRt
У Криму двірників одягли в "царську форму", фото: Twitter // KrimRt

Повідомляється, що місцевим двірникам за носіння спеціальної уніформи пообіцяли доплати до заробітної плати, а також спеціальні значки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Дворові люди присягнули бояринам. Яке приниження, залякування тим, що привезуть чужих людей, що будуть отримувати доплати тільки ті, хто носить одяг, повернемося в царські часи! Не час на заслужений відпочинок. Так ще ніхто людей не принижував", - написала блогер під фото.

Також блогер зазначає, що кожному двірнику крім посвідчення пообіцяли знаки, які були в царські часи, робиться все це за рахунок коштів підприємців.

Користувачі мережі відреагували в коментарях на нову уніформу кримських комунальників: "Про посвідчення та знаки прикольно. Справа в тому, що в царській Росії двірник - найнижчий поліцейський чин. Скрєпи..."; "Лапті з берести ще треба. А то якось нескрєпно...".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська благає Зеленського посадити Порошенка і віддати людям найдорожче - "Вони страждають".

Як повідомляв Знай.uа Порошенку несподівано прилетіли флешбеки про "зелених чоловічків" і друзів-кримчан – "Я бачив їх".

Знай.uа писав, Поклонська не витримала "натиску" СБУ і назвала прокуратуру України цирком – "Ще не набридло?".