Дощі в Україні йшли практично весь останній тиждень. Нарешті, настав час перепочинку. Як повідомляє синоптик Наталія Діденко, в четвер, 25 червня, по всій території України (за винятком західних областей) буде спостерігатися суха і спекотна погода. Стовпчики термометрів покажуть від 26 до 30 градусів вище нуля. Ймовірність дощів на Півночі і в Центрі України порівняно невелика, у південних і східних областях вона і зовсім прагне до нуля.

Сонячна погода - фото з відкритих джерел

Проте в західній Україні ситуація залишається досить складною. Тут знову прогнозуються дощі та грози. Наталка Діденко зазначила, що ймовірність паводків у регіоні залишається дуже високою, а вже в затоплених регіонах мало шансів, що вода почне йти. “На жаль, тривалого періоду без дощів на Заході не очікується”, сказала Діденко.

Кияни завтра отримають можливість насолодитися спекотним літнім днем і ясним сонечком. Очікується суха та безхмарна погода протягом усього четверга. Температура повітря буде в межах 26-28 градусів вище нуля. Ймовірність дощів невисока.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.