У четвер, 25 червня, на більшій частині України очікується суха і спекотна погода. При цьому гідрологічна ситуація залишається складною і небезпечною в Карпатах, на Прикарпатті та Буковині.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що температура повітря в середньому становитиме +26 +30 градусів, а на Заході України від +23 до +27 градусів.

Найтепліша погода буде в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях – +28 +30 градусів. В Одеській області можливі періодичні дощі.

Найхолоднішу погоду синоптик прогнозує в Івано-Франківській області – +22 +24 градуси. За словами Діденко, зараз тривалого сухого періоду і повного припинення опадів у західних областях очікувати не варто.

У Києві в четвер буде тепло і сонячно, без опадів. Температура повітря в столиці досягне +28 градусів.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Західна частина України, а особливо та, яка зараз найбільше всіх цікавить - Карпати, Прикарпаття, Буковина - завтра...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 24 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

25 червня відзначається день пам'яті преподобних Петра Афонського і Онуфрія Великого. У цей день випадають великі роси. Наші пращури примітили, якщо дощ йде маленькими краплями – йтиме довго.

погода на 25 червня в Україні, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.