Під час трансляції військового параду в Москві росіяни вперше використали комп'ютерну графіку. І, як видно з публікацій в ЗМІ, дуже цим гордяться. В той же час користувачі соцмереж бурхливо відреагували на такі спецефекти, порівнюючи їх з пропагандистськими мультфільмами Північної Кореї.

Під час трансляції з московського параду камера нібито "залетіла" в дуло гармати одного з танків, після чого в ефірі показали вже реальні зйомки усередині бойової машини.

Другий раз комп'ютерна графіка була використана вже під час повітряної частини параду. Там показали, нібито, плавне віддалення камери від турбіни винищувача.

Насправді і дуло гармати, і турбіна були намальовані заздалегідь на комп'ютері, що викликало критику багатьох користувачів соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вони бурхливо відреагували на такі спецефекти, порівняли відео з північнокорейськими мультиками та мультфільмами "часів "Газонокосаря".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, парад у Путіна відзначився назкою казусів

Як повідомляв портал Знай.ua, Білорусь здригнулася від потужних протестів

Також Знай.ua писав, у Німеччині "воскресили" Леніна