В Україні з 15 червня відкрилося міжнародне авіасполучення з декількома країнами. Список буде розширено з 1 липня, і буде включати країни Європейського Союзу і ряд інших держав. Однак якщо ви збираєтеся провести відпустку за кордоном, необхідно знати про заходи, які вживають країни для протидії поширенню COVID-19. У державах діють власні правила в'їзду, з якими обов'язково потрібно ознайомитися.

У Сполучених Штатах оголошено режим надзвичайної ситуації. Комендантська година діє на Гаваях, в штатах Вашингтон, Арізона, Орегон, Нью-Мексико, Невада, Айдахо, Колорадо і Монтана. В'їзд в США обмежений громадянам іноземних держав, які за останні 14 днів перебували в країнах Шенгену, Бразилії, Китаї, Кореї чи Ірані.

США, фото БелТа


Туреччина не відкриває авіаційне сполучення, однак в'їхати в цю республіку українці можуть наземним транспортом. Перетнути кордон можуть тільки люди з негативним тестом на коронавірус. Особи з температурою і кашлем поміщаються на 14-денну обсервацію. Після 19:00 припиняється межгородское повідомлення.

Відпочинок у Туреччині, скріншот: YouTube
Відпочинок у Туреччині, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


В Греції закриті всі громадські місця. Не можна відвідувати пляжі, кафе, ресторани, лижні курорти. Припинено повідомлення з острівними територіями. Заборонено прохід круїзних суден. В'їхати в країну можуть тільки громадяни ЄС або акредитовані особи з інших держав.

Стародавня Греція, фото - Otzyv
Стародавня Греція, фото - Otzyv


В Єгипті заборонені всі масові зібрання. Громадський транспорт курсує тільки з 8:00 до 20:00, вночі – комендантську годину. Закриті всі заклади і обов'язкове носіння

Древній Єгипет, ілюстративне фото, Getty Images
Древній Єгипет, ілюстративне фото, Getty Images

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.uа Хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу.

Знай.uа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики бояться лікувати заражених китайським вірусом