Громадський діяч, письменник і політик Дмитро Корчинський облив водою ветерана і ЛГБТ-активіста Віктора Пилипенка в прямому ефірі на телеканалі "Апостроф ТБ".

Конфлікт стався під час обговорення теми "Нетрадиційна сексуальна орієнтація в Україні: чи є шанс на легалізацію". Потерпілим став голова об'єднання ЛГБТ військових, ветеранів та волонтерів, доброволець батальйону "Донбас" Віктор Пилипенко.

За його словами, зробити камінг-аут в Україні досить складно, адже люди у нас в країні не можуть жити відкрито. Активіст заявив, що "якщо з'явиться таке пусте місце...", і в цей момент вказав на Корчинського.

У відповідь політик взяв склянку води і виплеснув її в обличчя Пилипенку. Після цього він ще кілька разів повторив, що Корчинський "порожнє місце".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Потім Пилипенко на своїй Facebook-сторінці повідомив, що Дмитро Корчинський напав на нього після ефіру з парасолькою.

"Після ефіру Корчинський напав на мене... з парасолькою. У чортової вусатої Мері Поппінс просто зірвало дах", - написав він.

Щойно після ефіру Корчинський напав на мене ..... з ПАРАСОЛЬКОЮ 😂😂😂 У бісової вусатої Мері Поппінс просто зірвало дах!!! До того вилив воду прямо в ефірі 😄

Geplaatst door Viktor Pylypenko op Dinsdag 23 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві невідомі розмістили над монументом "Батьківщина-мати" державний прапор України, на якому можна було розгледіти напис "Україна за сім'ю".

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада виступила проти криміналізації злочинів стосовно ЛГБТ.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні відкрився перший у світі інтерактивний музей прийняття ЛГБТ.