В Україні зросте максимальний розмір допомоги по безробіттю - з 1 липня безробітні громадяни буду отримувати максимум 8788 грн.

З 1 липня в Україні збільшиться розмір максимальної допомоги по безробіттю. Відповідно до закону про державний бюджет на 2020 рік зросте прожитковий мінімум, а від його розміру залежать соціальні та трудові виплати. Про це розповів директор Київського міського центру зайнятості (КМЦЗ) Віктор Білич.

За його словами, з 1 липня прожитковий мінімум на одну людину для працездатних осіб підніметься з 2102 грн до 2197 грн.

"Це означає, що ті, хто отримує максимальну допомогу з безробіття (яка розраховується в процентному співвідношенні від середнього доходу за останні 6 місяців роботи і не може перевищувати зараз чотири прожиткові мінімуми, тобто 8408 грн), з 1 липня отримуватимуть більше - 8788 грн за місяць ", - цитує слова Білича видання ubr.ua.

Нагадаємо, в Україні розгорівся скандал через заяву глави парламентського комітету з питань соцполітики і захисту прав ветеранів, нардепки від фракції Слуга народу Галини Третьякової. "Служниця" заявила, що у безробітних народжуються діти "дуже низької якості".

Таку заяві Третьякова зробила у відео, в кому вона розмірковувала про те, чи потрібно виплачувати безробітним соціальну допомогу.

Антисоціальний світогляд Г.Третьякової

Україна - соціальна країна? Можна вважати антисоціальний курс державної політики, коли керівниця комітету соціальної політики Верховної Ради #ГалинаТретьякова після пропозицій «наїджати та дискримінувати найманого працівника» вже захопливо наводить приклади про «каструвати та стерилізувати» Ось така вона «нова нормальність» за світоглядом нардепки СН Це і про «дітей дуже низької якості», і про «потрібно стерилізувати»…., і про барське ставлення Ось слухаєш ії брєд і думаєш: А чому вона з мільонних зарплат наглядових рад мовчить, премії по триста – чотриста тисяч в міністерствах та ЦВК….може на них потренується? Чи боїться? І нічого, - каже вона. Спочатку обурюються та протестують, потім замислюються, потім стають прихильниками….класичне вікно Овертона Слухайте, робіть перепост та розголос. P.S. До речі, ця нардепка таки протягнула рішення комітету який вона очолює щодо рекомендації розглянути на цій сесії антипрофспілковий законопроект 2681. І це попри те, що Петиція «не розглядати законопроект 2681» набрала необхідні 25 000 голосів. Далі буде…

Geplaatst door Страйком "Заради Майбутнього" op Vrijdag 29 mei 2020

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ″служниця народу″ Третьякова пропонує стерилізувати безробітних

Як повідомляв портал Знай.ua, українців звільнятимуть без причини, "слуги народу" вже підготували законопроєкт

Також Знай.ua писав, Львівщиною бродить армія безробітних - сім людей на одне місце