Літо нарешті вступає в свої права, тому українцям варто підготуватися до досить спекотну погоду. Синоптик Наталка Діденко повідомляє, що в Україну приходить антициклон UTZ. Температура повітря прогріється до 26-32 градусів вище нуля. Вітер буде спокійним і помірним, тому українцям потрібно прихопити з собою парасольки тільки для захисту від спеки.

Спека, фото: Pxhere
Спека, фото: Pxhere

В деяких регіонах України пройдуть дощі. Зокрема, за словами Діденка, гроз можна очікувати на північному сході країни, у Харківській і Луганській областях. Також будуть проблеми і у багатостраждальних західних регіонів.

В особливості, сильні зливи з грозами та шквальним вітром очікуються в районі Прикарпаття. Температура повітря на Заході буде в районі 24-28 градусів.
Жителям столиці завтра можна також не брати з собою дощовики. День обіцяє бути теплим, сонячним, без натяків на дощ. Повітря прогріється до 28-30 градусів вище нуля.

Нагадаємо, раніше експерти склали посівний календар на червень.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Тернополем чиновники спробували виправдатися за пропажу зерна.

Також, "Знай.ua" писав, що під Харковом град знищив працю людей.