В Рівному медики записали відеозвернення до українців через прискорений темп розповсюдження коронавірусу в країні. Лікарі заявили, що лікарні переповнені інфікованими пацієнтами, а помирає від ускладнень кожна 10 людина.

Відповідне відео опубліковано на Facebook-сторінці заступника міського голови Рівного Галини Кульчинської.

"Лікарня переповнена. Наша область, зокрема наше місто, знаходиться нині серед лідерів в Україні. Сподіваюся, що ви зрозумієте, що кожен десятий, практично, помирає", - пояснив головний лікар Рівненської ЦМЛ Євген Кучерук.

Медики закликають українців дотримуватися карантину, оскільки він ще не закінчений, а захворюваність стрімко зростає. Вони також просять носити маску і дотримувати соціальної дистанції.

"Наступ коронавірусної інфекції стає більш агресивним. За минулий тиждень лише у нашому закладі діагностовано втричі більше пацієнтів з коронавірусом, ніж у всі попередні тижні", - повідомила головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги "Ювілейний" Вікторія Покоєвчук.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

❗Це важливо, обов'язково до вашого перегляду❗

Geplaatst door Галина Кульчинська op Donderdag 25 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні знову побито антирекорд за кількістю хворих за добу – 1109 нових хворих на коронавірус, 19 померло.

Як повідомляв портал Знай.uа, китайський вірус знищив легендарного медика зі Львова – врятував сотні військових, а себе не зміг.

Також портал Знай.uа писав, що на Троєщинському ринку в Києві знайшли китайський вірус.