протягом наступних чотирьох днів західні та північні області України знову накриє грозовими дощами, але погода буде спекотною.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, в суботу, 27 червня грози поширяться по всій Західній Україні, а також на Чернігівську область. Температура повітря у цих регіонах знизиться до 25-27 градусів, вдень 14-16 - вночі. На решті території – сонячно, 28-30 градусів тепла. Вітер південно-західний, 5-10 м / с.

Синоптик Наталка Діденко повідомила у своєму Facebook прогноз погоди на вихідні 27-28 червня. За її даними, в суботу і неділю у західній частині країни місцями пройдуть короткочасні дощі та грози. У неділю в Карпатах – велика ймовірність, намалювали на прогностичних картах лінію сходження, жовта гілочка, (карта 2), це такі синоптичні умови, коли можуть виникати шквали та град, крім гроз і злив. Температура повітря на Заході України протягом суботи на День Конституції + 23 + 28 градусів. "У більшості областей України переважатиме суха сонячна погода. Є шанси локальних дощів з грозами в Сумській, Полтавській. І все", - написала Діденко.

Вихідні. Погода. Почнемо з західних областей. Зрозуміло чому. 27-28 червня там пройдуть місцями короткочасні дощі та...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 26 juni 2020

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Народний прогноз погоди: 27 червня відзначається день пам'яті святого пророка Єлисея. Наші пращури боялися дощу в цей день, оскільки він обіцяв ще сім неділь негоди. Передбачати погоду у цей день могла і риба: якщо вона грає в річці – вночі може бути гроза.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.