Зеленський звільнив голову Кіровоградської ОДА, якого раніше спіймали на хабарі.

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення про відставку Андрія Балоня з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. Про це повыдомляє пресслужба ОП.

Нагадаємо, що напередодні Балоня піймали на вимаганні майже 2 млн грн хабара.

"Отримав декілька днів тому від Служби безпеки України інформацію щодо того, що в оточенні голови обласної державної адміністрації відбуваються, м'яко кажучи, неправильні речі, пов'язані з порушенням закону України. Закон один для всіх. Тому коли я одержав цю інформацію, одразу сказав, що звільню голову облдержадміністрації. А правоохоронні органи мають займатися всім іншим", - заявив Зеленський під час робочої поїздки до Херсонської області.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, НАБУ та СБУ затримали голову Кіровоградської ОДА Андрія Балоня на хабарі

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь планував отримати від регіонального представництва державного органу в області хабар у розмірі 1,8 млн гривень.

Першу частину Балонь вже отримав, а на передачі другого "траншу" його затримали оперативники.

Як повідомляв портал Знай.ua, правоохоронці затримали чиновника МОН на хабарі

Також Знай.ua писав, столичного копа спіймали на отриманні хабаря