Голова виконавчого комітету Ради реформ Міхеіл Саакашвілі заявив, що в Україні немає держави, а натомість є купа чиновники, над кожним з яких є керуючий.

Про це він заявив в ефірі каналу "Україна 24".

"В Україні немає держави. В Україні є чиновники, які (діють - Ред.) ім'ям неіснуючої держави, тому що держава — це та, яка для всіх, яка забезпечує справедливість для всіх, яка захищає всіх. Де таке в Україні існує? В Україні існує купа чиновників, у кожної групи цих чиновників є свій начальник", — сказав він.

Міхеїл Саакашвілі
Міхеїл Саакашвілі

Також політик заявив, що якість життя в Україні жорстко визначається належністю до певної групи, адже більшість українців народжуються з чіпами на вухах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Людина народжується з чіпом на вусі: я представник тієї групи, цієї групи. Ходить людина, ноги, руки, з двома очима, нормально розмовляє, а на вусі чіп, мовляв, я представляю цю конкретну групу. Неначе люди народжуються з цим. А де держава? Держави просто немає", — сказав Саакашвілі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Саакашвілі сказав, хто врятує українську економіку.

Як повідомляв Знай. ua, темпераментний Саакашвілі зірвався на відеоконференції

Також Знай. ua писав, що Саакашвілі однією заявою спровокував виклик посла України в Грузії, подробиці