Стало відомо, що у Маріуполі, в ТС "Грація" у місцевому супермаркеті "Обжора" нахабно дурять своїх покупців фальшивими цінами на продукти. Своєю історією поділилася одна з "жертв" магазину, пише Telegram-канал Народний ревізор.

Акція на товар, фото: Telegram

Так, дівчина робила покупки в супермаркеті і, побачивши акцію на консерви, взяла одну баночку. Відразу ж на касі вона не стала перевіряти чек, так як на це не було часу. Вже після того, як вона потрапила додому, вирішила перевірити чек. Побачене неприємно її здивувало, адже той самий акційний товар пройшов без знижки.

Чек покупниці, фото: Telegram

Через 5 годин покупниця повернулася до супермаркету, пояснила ситуацію і надала чек в якості доказу. Дівчині таки повернули різницю без жодних запитань і коментарів, а цінники зняли. Однак, все ще невідомо, скільки таких випадків було, і скільки людей скупилися так, "по акції".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в супермаркеті АТБ знайшли напханий склом хліб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", запорізькі продавці "труять" покупців нітратними кавунами.

Також "Знай.ua" писав, що медики назвали найбільш шкідливий хліб.