Привітання із Днем молоді у листівках, Рexels
Привітання із Днем молоді у листівках, Рexels

День молоді: прикольні і яскраві вітання

Щорічно в останню неділю червня в Україні відзначають День молоді. Ми зібрали привітання в прозі, а також картинки і листівки. Обов'язково надішліть яскраве привітання своїй подрузі, дівчині, хлопцеві, сестрі чи брату.

Володимир Гройсман, скріншот: YouTube
Володимир Гройсман, скріншот: YouTube

Гройсман подав звук із забуття - "Народні депутати - даремні паразити"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман звернув увагу українців на народну депутатку фракції "Слуга народу" Галину Третьякову, яка словами про "дітей дуже низької якості" образила всіх українців. Гройсман навіть заявив, що "народні депутати - непотрібні паразити". Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Гройсмана у мережі Facebook.

Віктор Ляшко, скріншот: YouTube
Віктор Ляшко, скріншот: YouTube

Ляшко, та не той. Глава Санітарної служби піде на президентські вибори

Заступник міністра охорони здоров'я, голова Санітарної служби Віктор Ляшко має намір балотуватися на президентські вибори. Чиновник вважає, що у нього є всі шанси на перемогу. Щоправда, Ляшко має намір балотуватися тільки в 2029 році, коли закінчиться другий термін Володимира Зеленського (якщо, звичайно, він буде). "На наступні вибори – напевно, ні", заявив головний санітарний лікар України в інтерв'ю.

День Конституції: джерело: YouTube
День Конституції: джерело: YouTube

День Конституції України: теплі вітання

День Конституції України щорічно відзначаємо 28 червня. Це одне з найважливіших державних свят у році, тому ми зібрали для вас найкращі варіанти привітань з Днем Конституції в прозі, щоб ви змогли привітати своїх рідних, близьких і знайомих з цим важливим святом.

Перетин кордону, фото з вільних джерел
Перетин кордону, фото з вільних джерел

Євросоюз відкриває кордони, але українці зарано зраділи

Держави Європейського союзу прийняли рішення відкрити кордони для в'їзду жителів деяких держав, проте України серед них не виявилося. Кордони відкриють для тих країн, у яких рівень захворюваності дорівнює або менше європейського показника за два тижні на 100 тис. чоловік.