Співробітники однієї з відомих авіакомпаній розповіли, як можна безкоштовно потрапити в бізнес-зали аеропорту, де є м'які крісла, вільні місця і безкоштовна їжа.

Джерело: іноземне видання Daily Express.

Так, як відзначається, потрапити в VIP-зал можна за допомогою деяких дебетових або кредитних карт, які пропонують власникам певну кількість безкоштовних проходів: "Ця кількість залежить від рівня карти і типу банківського рахунку".

Також наголошується, що пропуск до зали залежить від "лояльності до конкретної авіакомпанії": наприклад, якщо пасажир часто літає з лондонського аеропорту Хітроу авіакомпанією British Airways і заробляє певну кількість балів, він може отримати безкоштовний доступ до залів очікування альянсу Oneworld по всьому світу.

Аеропорт, фото: Getty Images
Аеропорт, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це забезпечить вам і інші переваги, наприклад пріоритетну реєстрацію. Таке можливо в будь-якій компанії", - розповів співробітник авіакомпанії.

Також в багатьох аеропортах зали очікування передбачені тільки для тих, хто може дозволити собі квитки першого або бізнес-класу. Однак в деяких аеропортах існують зали, куди можна придбати разовий пропуск, а іноді навіть отримати його безкоштовно.

"Якщо ви придбаєте пропуск, який в середньому коштує близько 20 фунтів (650 гривень), це буде навіть дешевше, ніж закуски в аеропорту. Натомість ви отримаєте зручності залу очікування", - йдеться в повідомлені.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МАУ запускає "золоті" рейси у Франківськ - скільки буде коштувати квиток після карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Польщі підрахували карантинних заробітчан.

Також "Знай.uа" писав, що експрес до аеропорту "Бориспіль" знову почне роботу.