Три вихідних, з 27 по 29 червня, в Україні буде спекотно і переважно сухо. Однак у деяких регіонах добряче вперіщить - синоптики обіцяють короткочасні дощі з грозами. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, у суботу, 27 червня, в Україні буде сухо, лише у західних, вдень і в північно-східних областях місцями можливий короткочасний дощ, гроза. Вітер переважно південний, у південно-східній частині північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 14-19°, на узбережжі морів до 22°, вдень 26-31°, в західних областях подекуди 23-25°, у Карпатах вночі 12-17°, вдень 18-23°.

У Києві у суботу синоптики прогнозують мінливу хмарність, але без опадів. Вітер переважно південний, 3-8 м/с. Температура вночі 17-19°, вдень близько 30°.

28 червня у західних, вдень і в північних та місцями центральних областях, 29 червня на Лівобережжі, вдень подекуди і в західних областях очікуються короткочасні дощі, грози, на решті території без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, вдень під час гроз в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. Температура вночі 14-19°, на узбережжі морів до 23°, вдень 25-30°, на півдні до 34°.

У Києві 28-29 червня також буде переважно без опадів, лише вдень 28 червня короткочасний дощ, гроза. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 17-19°, вдень 28-30°.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.