Про шкоду алкоголю для організму знають всі. Однак це в жодному разі не зупиняє тих, хто хоче розслабитися і трохи відволіктися. А від деяких спиртних напоїв варто відмовитися взагалі, повідомляє Нуser.

алкоголь, фото Pxhere
алкоголь, фото Pxhere

Одні медики кажуть, що дуже шкідливі алкогольні коктейлі, а інші вбачають небезпеку для здоров'я у вигляді напоїв з високою карбонізацією. Дослідження найбільше розчарує жінок, які полюбляють шампанське. Адже результати свідчать, що найбільш шкідливе шампанське, яке ще вважається жіночим напоєм. Однак воно небезпечно, оскільки в ньому міститься багато вуглекислого газу, через який печінка починає працювати "на знос".

Також не рекомендується вживати різні алкогольні настоянки. Все тому, що в них, як правило, присутня надмірна кількість цукру, а ще до їх складу можуть входити ефірні масла і не завжди натуральні екстракти трав. Самогон ж теж може нашкодити організму, оскільки його можуть приготувати з порушенням технологій та з небезпечними компонентами, які в результаті нададуть разюча вплив на печінку.

алкогольні напої на святі
Алкоголь, якщо його пити в міру, робить свято яскравішим! скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Не менш безпечним вважається і коньяк. Все через рецептури, яка в будь-якому випадку погано позначиться на стан здоров'я. Справа в тому, що сивушні масла утворені при витримці напою максимально токсичні для печінки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше п'яна леді-вамп скупалася в "шоколаді", затягнувши коханця в біотуалет - інтим з запашком.

Як повідомляв Знай.uа, мінімум алкоголю та чорних речей – лайфхаки від тревел-ведучого, як врятуватися від спеки.

Знай.uа писав, такого поєднання томатів та яєць ви ще не бачили, оригінальне і корисне літнє блюдо для всієї сім'ї.