На сайті електронних петицій до президента України Володимира Зеленського був розміщений документ, у якому громадяни виступили з вимогою припинити фінансування органів державної влади.

Джерело: петиція №22/099626-еп на порталі електронних петицій Офіційного інтернет-представництва Президента України.

"ПРИПИНИТИ ФІНАНСУВАННЯ КАБМІНУ, ПАРЛАМЕНТУ, ПРЕЗИДЕНТА ТА ЇХ ЧИСЛЕННИХ заступників, ПОМІВ, ЗАМПОМПОМІВ! Вони, знаючи, що люди в країні вмирають від нестачі їжі, одягу, медичної допомоги, продовжують висмоктувати з бюджету шестизначні зарплати, премії, надбавки, доплати, матдопомоги та пільги! Вони влаштовують геноцид людей і нахабно заявляють що їм мало і що вони будуть домагатися підвищення собі зарплати!" - йде мова у документі.

Наразі петицію підтримало 438 осіб. Для того, щоб президент був зобов'язаний її розглянути, вона має зібрати 25 тисяч підписів, на що є три місяці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що представники влади й справді неодноразово скаржилися на недостатній розмір офіційних доходів. Наприклад, нещодавно очільниця партії "Голос" Кіра Рудик незадоволена своєю офіційною зарплатою у 35 тисяч гривень. Відповідну інформацію вона озвучила в ефірі шоу "Перехресний допит". Як пояснила колишня топ-менеджерка, виживати їй допомагає фінансова подушка, яку вона встигла зробити при своїй попередній діяльності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Венедиктовій загрожує їсти ″подушку″ - генпрокурорці не вистарчає 38 тисяч зарплати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Від Зеленського вимагають дати відповідь Біллу Гейтсу – "Законодавчо заборонити чипувати людей".

Також Знай.ua писав, що Mail.ru, vk.com, yandex.ru повертаються? На сайті Зеленського з'явилася петиція.