Київські Позняки вразило нове лихо — на тій самій вулиці, де тиждень назад вибухнула багатоповерхівка

У Києві у житловому масиві Позняки на вулиці Соломії Крушельницької сталася пожежа. Інцидент було зафіксовано неподалік будинку, де на тиждень раніше прогримів вибух у багатоповерхівці. Наразі пожежу ліквідовано, жертв і постраждалих немає. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у місті Києві на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фото Facebook
Фото Facebook

Ляшко з брудними підгузками напереваги знайшов корінь зла

17 травня у сім'ї екснардепа Олега Ляшка народилася дитина — дружина подарувала йому сина. Молодий батько тепер зайнятий не стільки політикою, скільки пелюшками та сорочечками. Але не забуває Ляшко і про соцмережі. Ляшко зауважив, що на те, щоб підняти дитину, потрібні великі гроші. А влада українських батьків нічим не забезпечує, на думку політика.

Олег Ляшко, фото: facebook.com/O.Liashko
Олег Ляшко, фото: facebook.com/O.Liashko

У привітанні з Днем Конституції Зеленський зменшив територію України на два регіони

У святковому привітанні з Днем Конституції президент Володимир Зеленський зменшив територію України на два регіони, помилившись у кількості. Відеозвернення опублікували на офіційній сторінці глави держави в Facebook.

Володимир Зеленський, скріншот відео
Володимир Зеленський, скріншот відео

Експерти попередили про проблеми з відпочинком в Україні

Кордони Європи для українських відпочивальників через пандемію коронавірусної хвороби, скоріш за все, залишаться закритими. Через це багато хто з українців переорієнтовується на внутрішній туризм, але з ним не все так просто. Експертні оцінки різняться: хтось прогнозує бум на внутрішньому ринку, інші ж обережніші у прогнозах та вказують на низку проблемних обставин.

Пляж в Одесі, скріншот відео
Пляж в Одесі, скріншот відео

Реклама кредитів змусила українців двічі подумати перед покупкою

Через пандемію коронавірусної інфекції багато українців втратили на якийсь час роботу, а це говорить про те, що звичні доходи повернуться невідомо коли. Потреби також залишаються і люди продовжують робити покупки, більш актуальним стала розстрочка на товари. Цим моментом скористалися рекламники. У Мелітополі місцеві жителі помітили дивну рекламу кредиту і розстрочки з "подвійним дном". Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Пульс України".

Реклама в Мелітополі, скріншот: Telegram-канал "Пульс України"
Реклама в Мелітополі, скріншот: Telegram-канал "Пульс України"