Жителя Бердичівського району Житомирської області виявили з вогнепальним пораненням голови неподалік с. Озадівки. Ймовірно хлопець намагався покінчити життя самогубством. Наразі триває встановлення всіх причин та обставин події. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Повідомлення про подію надійшло до поліції 29 червня близько 3-ї ночі від медиків. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції. Поліцейські вилучили з місця події зброю та інші речові докази, опитали місцевих жителів. Нині триває подальше з’ясування всіх причин та обставин.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

"Жителя району виявили з вогнепальним пораненням голови неподалік с. Озадівки. Попередньо, хлопець намагався покінчити життя самогубством. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.", - йдеться у повідомленні. Головне управління Національної поліції в Житомирській області

Попередньо, близько 1:20 20-річний житель с. Озадівки, посварившись з дівчиною, взяв гладкоствольну мисливську рушницю, що залишилась йому від діда, та пішов у поле, де здійснив постріл собі в обличчя. Хлопця з вогнепальним пораненням було ушпиталено до реанімаційного відділення Бердичівської міськлікарні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школярів більше не навчатимуть так, як раніше — що зміниться в українській освіті з 1 вересня

Як повідомляв портал "Знай.ua", РНБО попередила про можливе онлайн-навчання з 1 вересня

Також "Знай.ua" писав, декретна відпустка для татуся в Україні - головні деталі закону від "слуг народу" Зеленського