В Україну повертаються дощі. У понеділок, 29 червня, деякі регіони України отримали перепочинок, проте розслаблятися ще рано. Як повідомляє синоптик Наталія Діденко, вночі на західній Україні пройдуть потужні зливи зі шквалами і локальним градом. Багатостраждальний регіон продовжує терпіти лихо з сильними повенями.

Наталка Діденко заявляє, що атмосферний фронт днем охопить більшу частину території нашої країни. Зокрема, під його дією виявиться північна, центральна і окремі регіони південної частини України. Вдень варто очікувати сильні зливи з грозами та градом в Київській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Одеській областях, а також у Криму. Є ймовірність дощів на Харківщині та Луганщині.

град, джерело: Ху**вий Харків"
град, джерело: Ху**вий Харків"


Незважаючи на грози, які повинні завтра прийти в Україну, спека не спадатиме. По всій території нашої країни (крім Заходу) очікується температура від 26 до 32 градусів вище нуля. Тільки в західних регіонах буде прохолодніше – 23-27 градусів тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.