В Україні після тривалих грозових дощів потрохи повертається суха, спекотна погода. Щоправда, дуже потрохи.

В Українському гідрометцентрі розповіли, чого чекати українцям від погоди в найближчі дн.

30 червня. Вночі в західних областях очікуються дощі, місцями грози. Найсильніші опади будуть на Закарпатті, Карпатах і Прикарпатті. Вдень же в північних, центральних і південних областях синоптики прогнозують короткочасні грозові дощі. Також місцями будуть град і шквали 15-20 м/с. На решті території опадів не очікується.

Температура вночі встановиться на рівні 15-20 градусів тепла, вдень – 24-29 градусів тепла. Ще спекотніше вдень буде в південних і східних областях – тут прогріється до 30-34 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

1 липня. У більшості областей країни буде сухо. Короткочасний дощ і гроза очікуються на Лівобережжі. Там в окремих районах синоптики прогнозують град і шквали 15-20 м/с.

Вітер буде змінних напрямків, зі швидкістю 3-8 м/с. Температура вночі встановиться на рівні 14-19 градусів тепла. Днем синоптики прогнозують 25-30 градусів тепла. Найспекотніше буде на півдні – 29-34 градусів тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.ua, радіоактивний вітер несеться по Європі

Також Знай.ua писав, чого очікувати від туристичного сезону в Україні