Український уряд ухвалив рішення продовжити заборону на роботу дитячих оздоровчих таборів до 31 липня. В якості аргументу МОЗ назвав "несприятливу епідеміологічну ситуацію в країні".

Про це стало відомо завдяки заяві міністра охорони здоров'я Максима Степанова, яку він озвучив під час брифінгу.

За словами Максима Степанова, це пов'язано з несприятливою епідеміологічною ситуацією в Україні.

Максим Степанов, фото PavlovskyNews
Максим Степанов, фото PavlovskyNews

"Просто треба звернути увагу на ті цифри, які у нас є по коронавірусній хворобі щодня: кількість нових випадків, кількість людей, які щодня госпіталізуються, кількість людей, що вмирають від коронавірусної хвороби — і тоді набагато легше буде зрозуміти, чому ми не дозволяємо працювати дитячим оздоровчим таборам", заявив Степанов.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Глава МОЗ нагадав, що в оздоровчих таборах відпочиває велика кількість дітей з різних регіонів, тому під час відпочинку в цих оздоровчих таборах можливі спалахи захворювання на COVID-19.

"Саме з таких причин — тому що це масова кількість дітей, які перебувають разом, було прийнято рішення уряду про заборону відкриття дитячих таборів відпочинку до 31 липня 2020 року", — резюмував він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, до Європи на карантині - у МОЗ сказали, хто з українців може виїхати за кордон.

Як повідомляв Знай.uа харківські рятувальники витягли дитину з палаючої квартири - смердючого мотлоху під стелю.

Знай.uа писав, в Україні різко злетять ціни на продукти, що подорожчає найбільше.