Відповіді на питання Зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури з'явилися в мережі.

У вівторок, 30 червня, відбулось зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з української мови та літератури, для участі в якому зареєструвалося 369 562 особи. Таку інформацію повідомили в Міністерстві освіти і науки України на сторінці відомства в Facebook.

"Для проходження тесту зареєструвалися 369 562 особи, для яких створено 24 970 аудиторій в 1522 пунктах тестування", - сказано в повідомленні.

У Міносвіти зазначили, що за рекомендаціями медиків аудиторії підготовлені з дотримуванням правил соціального дистанціювання.

Зазначимо, сертифікат ЗНО з української мови та літератури обов'язково потрібен, щоб вступити до вищих навчальних закладів.

В мережі вже з'явилися правильні відповіді на тести Зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, яке проходило сьогодні. Їх опублікували в Telegram-каналі ″Україна сьогодні″.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Всі відповіді - на фото:

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у вівторок, 30 червня в Україні розпочалося ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал Знай.ua, влада дозволила проведення ЗНО – названо дату і обов'язкові правила.

Також Знай.ua писав, у Зеленського школярам офіційно дозволили забути про екзамени, закон підписано.