В Україну за перші два квартали 2020 року ввезли автотранспортних засобів на 1 млрд 460 млн доларів. Такі дані опублікувала митна служба.

За обсягом імпорту в Україну авто стали США, звідки імпортували автомобілів на суму понад 314 мільйонів доларів. Друге місце посіла Японія – 281 мільйон доларів. А на третьому місці розташувалася Німеччини з показником 242 мільйони доларів.

Крім усього іншого, в Україну везли машини з Чехії, Франції, Південної Кореї, Польщі, Румунії, Словаччини і навіть Мексики.

Автомобілі, фото YouTube
Автомобілі, фото YouTube

У той же час Україна експортувала транспортних засобів на 2,7 мільйона доларів. Найбільше автомобілів з нашої держави переправили до Канади і Німеччини.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Міністерстві внутрішніх справ України предложили автосалонам закупити спеціальне обладнання, яке передбачає реєстрацію автомобілів і мотоциклів просто в салоні під час покупки.

Про це повідомили на сайті відомства.

"Проект постанови розроблено з метою оптимізації, доступності та спрощення отримання послуги з державної реєстрації нових автомобілів, автобусів, мотоциклів та мопедів усіх типів та інших прирівняних до них транспортних засобів з участю виробників, дистриб'юторів та уповноважених дилерів, які їх реалізують", - говориться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям хочуть дозволити реєструвати авто прямо в салоні.

Як повідомляв Знай. ua, Toyota жорстко висміяла Corvette з допомогою величезного білборда.

Також Знай. ua писав, що-під носа Меркель в Україну слиняют мільйони "евроблях", коли чекати напливу дизельних ластівок.