У п'ятницю, 3 липня, майже по всій Україні очікується переважно суха і спекотна погода. При цьому в західних регіонах можливі сильні зливи, грози та шквали.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, найспекотніше буде на Півдні, зокрема, на Херсонщині, Миколаївщині та Запоріжжі. Стовпчики термометра там піднімуться до +33 +36 градусів.

При цьому в західних областях буде свіже – + 23+27 градусів.

"Спека охопить більшість областей, протягом дня ховайтеся у тінь, під вентилятори, кондиціонери, кепки, панамки чи здоровенні капелюхи", - повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві в п'ятницю прийде спека і палюче сонце. Температура повітря в столиці складе близько +32 +34 градусів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У четвер дощі з грозами пройдуть на Заході України, а також в другій половині дня й на Півночі. Повітря розпечене, тому...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 2 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

3 липня вшановується пам'ять священномученика Мефодія, єпископа Патарського. Якщо в цей день павук не розкидає тенета – буде дощ або буря. А якщо знову плете павутину – зміна погоди на краще. Дуже часто цей день буває дощовий, з грозою.

погода на 3 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.