Народний депутат від фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розкритикував роботу Нацбанку, а також заявив, що глава даного банку Яків Смолій не виконував свої функції та "підставляв" українських бізнесменів.

Про таке він розповів у політичному шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

Відтак, за його слова, одного разу він запитав, скільки кредитів Смолій зумів видати під обіцяні 6%, однак був шокований відповіддю.

Фото зі студії

"Я в Якова Васильовича запитав, скільки за місця по 5% та 7% ви дали кредитів, то він сказав з гордістю: "Ми вийшли на нову велику потужність в 45 кредитів". Я спочатку не зрозумів, думав за час, за хвилину. Кажу, за скільки це часу, а він каже, що за місяць.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А я нагадаю, що в країні бізнесів кілька мільйонів. Як декілька мільйонів бізнесменів, які дивляться нас по телевізорі, будуть задоволенні відповіддю, що ми видали аж 45 кредитів", - наголосив Арахамія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, квіткові подарунки нардепів розлютили українців – це "абсолютний жах", - Анатолій Матіос.

Як повідомляв Знай.uа у Мілованова був конфлікт із Зеленським через гумор і Кварталу-95.

Знай.uа писав, Шуфрич вимагає скасувати заборону на "георгіївську стрічку" - законопроєкт уже в Раді